| home| ovisnosti| sadržaj |

U zatvor nakon testa urina 

 Tajlandska policija privela je više od stotinu stranih turista nakon racije u izletničkom kampu u džungli na zapadu zemlje i podvrgnula ih testu na droge

BANGKOK - Šest stranih turista optuženo je za posjedovanje i uživanje droge nakon što je policija napravila raciju u jednom izletištu u džunglama zapadnog Tajlanda. 

Policajci su priveli više od stotinu stranih turista, koji su boravili u kampu Saowak u provinciji Kanchanaburi, 110 kilometara zapadno od glavnog tajlandskog grada Bangkoka, i podvrgnuli ih testiranju na droge. 

"Rezultati testiranja urina pokazali su da su četiri Izraelca, jedan Grk i jedan Latinoamerikanac konzumirali droge", rekao je pukovnik Samran Srisawat, načelnik policije okruga Saiyok. 

Šest osumnjičenih zadržano je u pritvoru i optuženo za konzumiranje i posjedovanje droge te im prijeti kazna do deset godina zatvora. Ostali turisti pušteni su na slobodu. 

Policija je u raciji zaplijenila 11 tableta ecstazyja, pet paketića osušene marihuane, dva paketića marihuane u prahu, četiri paketića opijuma i jednu špricu. 

26.01.2001.  klik.hr


Home