Up Back Next

VAŽNA OBAVIJEST  | 70
Ovo svakako pročitajte

Savez klubova liječenih alkoholičara Hrvatske dobio je, zahvaljujući velikom razumijevanju i potpori od strane prof. dr. Vatka Thallera, predstojnika Klinike za psihijatriju KB "Sestre milosrdnice" u Zagrebu, Vinogradska 29, za potrebe svoga djelovanja na korištenje prostoriju na II katu Klinike.
To je otvorilo mogućnost organiziranja dežurstava starijih apstinenata i otvaranja izravne telefonske veze. Svi zainteresirani moći će se osobno obratiti za savjet ili putem telefona broj 01 / 37 87 754.
Za početak, dežurstvo je organizirano utorkom i četvrtkom od 9 do 11 sati prije podne. 

Prvo dežurstvo i useljenje 26.11.2000. odradili su gđa Lidija Paszko, dopredsjednica Saveza klubova Hrvatske i gosp. Josip Poljak, predsjednik Kluba "S.S.Kranjčević".

28.11. dežurao je gosp. Vilko Fekeža, predsjednik Kluba "Nova cesta". Dalje slijede dežurstva: 5.12. gosp. Alojz Baznik, 12-ogodišnji apstinent Kluba "Remetinec", 7.12. gosp. Antun Petrić i gosp. Bruno Šejković. 12.12. gosp. Zvonimir Fistrić, 14.12. MiIan i Zlata Piščević.

Sve su to vrijedni apstinenti koji će nesebično podijeliti svoja iskustva, a i dati svima zainteresiranima informacije o liječenju, djelovanju klubova, načinu na koji se klubovi mogu organizirati i sl.

Gđa Lidija Paszko skrbi o organizaciji dežurstava i svi stariji apstinenti se pozivaju da joj se prijave, ako žele i oni pridonijeti rastu Saveza klubova na ovaj hvale vrijedan način.

Predsjednica Saveza

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org